top of page

OM WESTCOLOR

Westcolor AS er et malermesterfirma med base i Bergen, som ble etablert i 2000. I 2013 slo Westcolor AS seg sammen med Skrenten Eiendom AS og ble til Westcolor Bygg & Vedlikehold AS. Firmaet utfører alt innen maler og gulvfaget. Vi utfører også tømrer og vedlikeholdstjenester. Våre kunder strekker seg over hele Vestlandet og vi tar oppdrag for både bedrifter og private.

WESTCOLOR​ KVALITET SKAL LØNNE SEG FOR OSS OG KUNDEN!

Vi utfører alt innen maling, gulvbelegg, stillas, vaktmestertjenester og fasadevask. Vi driver også innen for eiendom. Tomtesalg, nøkkelferdige hus og planering. Vi innehar også vår egen maskinpark fra 7,5 til 15 tonns gravemaskiner. Våre samarbeidspartnere har vært med oss lenge, og vi kan derfor alltid tilby konkurransedyktige priser på kvalitetsmessig utført arbeid. Ta kontakt med oss for et uforpliktende og gratis pristilbud.

 

Vi tilbyr kvalitetsmessig utført arbeid, på en sikker og fornuftig måte. Våre ansatte innehar den kompetanse og sertifikater dagens marked krever, og følger selvsagt Norsk standard. Vi ønsker at våre foretningsideer skal dekke dine behov, uansett oppdrag.Vi kurser oss fortløpende, og holder hele tiden tritt med bransjens standard innen Helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Vår visjon er at kompetanse skal lønne seg!

VÅR

VISJON

Ved fornying og proaktivt vedlikehold opprettholder man verdivekst i takt med prisutviklingen. Slik tjener også våre kunder på kvalitetsmessig utført arbeid av fagarbeidere. Vi ønsker at våre kunder skal ha igjen for å velge fagfolk!

bottom of page